Over mij


Mijn naam is Maurits, en ik ben een jonge ondernemer met een passie voor theater. Van kinds af aan was ik al gefascineerd door alles wat er achter de schermen bij een voorstelling gebeurde. Het licht, het geluid, de kostuums en het decor, ik vond het allemaal even interessant.

Na de start van mijn opleiding aan het Deltion College besloot ik mijn eigen bedrijf op te richten. Met mijn onderneming wil ik mijn passie voor theater combineren met mijn kennis van techniek. Ik ben gespecialiseerd in theatertechniek en ik lever dan ook een breed scala aan diensten, van licht en geluid tot video en decor.

Als ondernemer sta ik voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Ik vind het belangrijk om mijn klanten volledig te ontzorgen en te zorgen dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Of het nu gaat om een kleine schoolvoorstelling of een groot theaterstuk, ik zet mij altijd voor de volle 100% in.

Wil je meer weten over mij en mijn bedrijf? Neem dan gerust contact met mij op. Ik vertel je graag meer over mijn achtergrond en mijn visie op het vak. Samen kunnen we kijken naar de mogelijkheden en de beste oplossing vinden voor jouw project. Ik kijk er naar uit om met jou samen te werken!


Diensten

Hier vindt je een greep van de diensten die ik jullie kan leveren. Staat de dienst er niet tussen neem contact op voor de mogelijkheden

Stagehand

Tijdens onder meer de voorstelling Tina Turner de musical & The Bodygaurd van Stage Entertainment Nederland heb ik verschillende changementen uitgevoerd.

Licht Operator

Tijdens onder andere de voorstellingen Doek & Naast de Waarheid heb ik de show gedraaid als Licht Operator.

Lichtontwerp

Voor meerdere voorstellingen heb ik de eer gehad om het lichtontwerp te maken. Hierbij is mijn doel altijd het mooie plaatje te maken. Dit doe ik door te luisteren naar de wensen van de klant en het gebruik van mijn ervaring. 

Zendertechnicus

Tijdens mijn opleiding probeer ik mij veel te verdiepen in het zenderen van mensen en het opzetten van de zenders

Geluid Operator

Ik heb tijdens meerdere musicals de kans gekregen om het publiek een mooie geluidservaring te geven en de juiste balans tussen stem en muziek te mogen vinden

Geluidsontwerp

Ik heb voor verschillende musicals een geluidsontwerp mogen maken. Maar ik doe dit ook voor bepaalde ruimtes. Bijvoorbeeld een schoonheidssalon 

Volgspotter

Tijdens de voorstelling Tina de Tina Turner musical heb ik een van de volgspots mogen bedienen. Hierna ben ik er erg veel in mijn vrije tijd mee bezig om deze skill te onderhouden en te verbreden. 

Op - en afbouw

Voor veel voorstellingen heb ik mogen meewerken tijdens de op en afbouw van grote en kleine producties.

Voorstellingsleider

Bij meerdere theater en musicalproducties hebben wij mogen functioneren als Voorstellingsleider